Egri Szállodák

EgerHotels.com

Az egri szállodák teljes listája

 
Deutsch English
További szálláshelyek

Apartman Eged Vendégház

3300 Eger, Nagy-Eged u. 48.

Szobaárak: 3.150 - 28.000 Ft
Szobák száma (db): 8
Férõhelyek száma (fõ): 20
Elfogadott bankkártyák: -
Beszélt nyelvek: angol, német, magyar
Térkép: Térkép   (Használati útmutató)

 

Szobafoglalás (SSL biztonságos adatátvitel)
Képgaléria
 
 
 

Apartman Eged Vendégház

Fekvés

Az Apartman Eged Vendégház Eger zöldövezetében, a Nagy-Eged utcában várja vendégeit. Eger belvárosa - a Dobó tér és a Széchenyi sétálóutca -, valamint a fürdõk (Strand, Bitskey Uszoda, Török Fürdõ) 2,0 km-re, a vár - amely Eger legvonzóbb turisztikai látványossága - 1,2 km-re, a Szépasszonyvölgyi pincesor pedig 4,0 km-re található.

Szállás

Az Apartman Eged Vendégház egy háromszintes épületben található, melyhez még tartozik egy, a vendégház kertjében álló apartman is.

Vendégház
A vendégház három szobája az emeleten helyezkedik el. Mindegyik szoba fürdõszobás, kábel TV-s, valamint déli fekvésû, kilátással a városra.
1-es szoba: 3 ágyas - fürdõszobás.
2-es szoba: 3 ágyas - ez a legnagyobb, fürdõszobája a szoba bejáratával szemben érhetõ el.
3-as szoba: 2 ágyas - fürdõszobás.
Az épület elsõ szintjén van, a három szoba vendégei részére biztosított különálló konyha és étkezõ, melyet minden reggel 7:30-tól - 10:30-ig lehet igénybe venni.
Az étkezõ mellett foglal helyet egy nagy hûtõszekrény, amely a nap bármely szakában szabadon használható.

Apartman
1-es apartman: A Vendégház alsószintjén helyezkedik el, teljesen önállóan. Területe: 95 m2 ( három szoba, három fürdõszoba, négy WC, valamint egy 20 m2-es konyha étkezõvel). Mindegyik szoba kábel TV-vel ellátott. A három szoba 8 személynek nyújt szálláslehetõséget (két háromágyas és egy kétágyas). Az apartman déli fekvésû, azonos szinten a kerttel. Az egész kert egy zárt egységet alkot.
2-es apartman: Az apartman a Vendégház kertjében, minden más épülettõl függetlenül 50 m2-es területével várja a pihenni vágyó turistákat. Az apartman három részbõl áll: egy fürdõszobából, egy különálló szobából és egy amerikai konyhás részbõl. Mindkét helyen egy-egy franciaágy van, négy fõ részére, de igény esetén még két pótágy is elhelyezhetõ. A helységekben kábel TV-k biztosítják a kikapcsolódást. Az épületnek saját kertrésze van. Konyhája teljes felszereltségû.

Étkezés/Szolgáltatások

Az Apartman Eged Vendégház magánszálláshely kategóriába tartozik. Reggelit nem biztosítunk. Azok a vendégeink, akiknek szobafoglalásuk van, egy számukra különálló konyha és étkezõ áll a rendelkezésükre minden reggel 7:30-tól 10:30-ig. Az apartmanjaink természetesen saját konyhával és étkezõvel felszereltek.
A szálláshelytõl körülbelül 500 méterre található egy Pizzéria - Étterem, amely vállal házhoz szállítást is.

A vonattal vagy autóbusszal érkezõ vendégeinket igény esetén ingyenesen a pályaudvartól a szálláshelyig szállítjuk. Ez a szolgáltatásunk csakis az érkezés napjára vonatkozik.

Árak

Kétágyas szoba 1 fõre Kétágyas szoba 2 fõre Háromágyas szoba 2 fõre Háromágyas szoba 3 fõre Udvari Apartman (5-6 fõ) Udvari Apartman (7-8 fõ) Kerti apartman (3 fõ) Kerti apartman (4 fõ) Pénznem
A szobaárak személyenként és éjszakánként érvényesek (kiemelt idõszakok és csomagok esetén eltérés lehet).

Kiemelt és ünnepi idõszakokban speciális árak és feltételek érvényesek.

Egy éjszakás foglalás felára: 250.-Ft / fõ / éj


Feltételek

A szobaárak személyenként és éjszakánként érvényesek (kiemelt idõszakok és csomagok esetén eltérés lehet)
A szobaárak magukban foglalják a szállást.
A szobaárak nem tartalmazzák helyi idegenforgalmi adó: 450 Ft / fõ / éj
Gyerekkedvezmények -
Szobafoglalás garantálása Amennyiben elõreláthatóan este 18.00 óra után érkezik meg, kérjük, hogy elõzõleg telefonon értesítsen minket.
Fizetési feltételek Foglalás után elõleg befizetését kérjük.
Lemondási feltételek A kötbérmentes lemondási határidõ 21 nap. Az érkezés elõtt 21 napon belüli lemondás esetén a foglaló kötbérként kezelendõ, nem visszatérítendõ. Meg nem érkezés esetén a foglaló kötbérként kezelendõ, nem visszatérítendõ.

Szobafoglalás:

 
Ha szobát szeretne foglalni, kérjük töltse ki: Szobafoglalás (SSL biztonságos adatátvitel)  
10 fõ felett Ajánlatkérés csoportoknak  

További egri panziók
További egri apartmanok