Egri Szállodák

EgerHotels.com

Az egri szállodák teljes listája

 
Deutsch English
További szálláshelyek

Hotel Minaret

3300 Eger, Knézich Károly u. 2.

Szobaárak: 13.500 - 32.500 Ft
Szobák száma (db): 40
Férõhelyek száma (fõ): 93
Elfogadott bankkártyák: VISA, MasterCard
Beszélt nyelvek: angol, német, francia, lengyel, ukrán
Térkép: Térkép   (Használati útmutató)

 

Szobafoglalás (SSL biztonságos adatátvitel)
Képgaléria
 
 
 

Hotel Minaret

Fekvés

A szálloda Eger belvárosában, a Minaret szomszédságában várja vendégeit. A Dobó tér és a Vár néhány perces sétával kényelmesen megközelíthetõ.

Távolságok
 • Minaret
 •   1 min
 • Belváros
 •   3 min
 • Dobó tér
 •   3 min
   
 • Minorita templom
 •   5 min
 • Egri Vár
 •   10 min

  Szálloda

  A kétemeletes épülethez egy 60 fõs étterem tartozik, mely nyáron 30 fõs kerthelyiséggel egészül ki, ahonnan a vendégek az Egri Várat csodálhatják. A szálloda konyhája magyar és nemzetközi ízvilágot vonultat fel, figyelve arra, hogy mindig friss kiváló alapanyagokból varázsolják a remekmûveket a vendégek asztalára.  A szálloda 30 fõs konferenciaterme kiváló helyszínt nyújthat kisebb konferenciák, összejövetelek, képzések, sajtótájékoztatók, termékbemutatók lebonyolításához. A teremben a legmodernebb technikai eszközök állnak a vendégek rendelkezéseire. Alapfelszereltsége a flip-chart, vetítõvászon, televízió, CD-s rádiómagnó, videó, projektor és DVD lejátszására is alkalmas számítógép, de természetesen a vendégigénynek megfelelõen bõvíthetõk a szolgáltatások. Házikedvenceket nem fogadnak.

  Szobák

  Manzard szobák:  az épület legfelsõ részében, az úgynevezett tetõszintben helyezkednek el. A megfelelõ nyári hõmérsékletrõl természetesen légkondicionálás gondoskodik. A szoba alap területe 20 nm, melyben megtalálható 2 személyes fekvõhely, internet valamint hajszárítóval felszerelt fürdõszoba.

  Classic szobaák:  az emeleti részben helyezkednek el, melyekbõl kilátás nyílik a Minaret emlékmûre, a Kopcsik Marcipániára valamint a szálloda belsõ udvarára. A szoba alap területe 20 nm, melyben megtalálható 2 személyes fekvõhely, légkondicionálás, internet valamint hajszárítóval felszerelt fürdõszoba.

  City szobák: a szálloda emeleti részén kerültek kialakításra, fõként 3 fõs társaságok vagy Családok kényelmes elhelyezésére alkalmas szoba, melyben megtalálható 3 személyes fekvõhely, légkondicionálás, internet valamint hajszárítóval felszerelt fürdõszoba.

  Családi szobák: a szálloda emeleti részén kerültek kialakítása, kényelmes pihenõhelyet biztosítva 4 fõs baráti illetve családi látogatók részére. A szobákban megtalálhatón 4 személyes fekvõhely, légkondicionálás, internet valamint hajszárítóval felszerelt fürdõszoba.

  Árak

  Egyágyas szoba Manzard szoba 2 fõre Classic szoba 2 fõre City szoba 3 fõre Családi szoba 4 fõre Pénznem

  Feltételek

  A szobaárak éjszakánként és szobánként (nem személyenként) érvényesek.
  A szobaárak magukban foglalják a szállás 1 éjszakára, elhelyezést a kívánt szobatípusban, félpanziós ellátást – svédasztalos reggelit és vacsora étkezést - , szobai internet igénybevételt és az Áfa-t.
  A szobaárak nem tartalmazzák helyi idegenforgalmi adó, melynek összege: 450 Ft / fõ / éj (18 év fölött)
  Gyerekkedvezmények 4 éves korig a szállás és ellátás díjából – 100% kedvezményt biztosítunk.
  4 – 12 éves kor között a szállás és ellátás díjából – 50% kedvezményt biztosítunk.
  Rendelhetõ további szolgáltatások Pótágy: szezonon kívül: 8 000 Ft / fõ / éj, fõszezonban: 10 000 Ft / fõ / éj
  Háziállatok: 1 000 Ft / éj
  Szobafoglalás garantálása Amennyiben elõreláthatóan este 18.00 óra után érkezik meg, kérjük, hogy elõzõleg telefonon értesítsen minket.
  Fizetési feltételek A fizetés a helyszínen történik.
  Lemondási feltételek A szobafoglalás ingyenesen lemondható az érkezés elötti 7. napig. 7 napon belüli lemondás, illetve meg nem érkezés esetén egy éjszaka kötbér kerül felszámításra.

  Szobafoglalás:

   
  Ha szobát szeretne foglalni, kérjük töltse ki: Szobafoglalás (SSL biztonságos adatátvitel)  
  20 fõ felett Ajánlatkérés csoportoknak  

  További egri szállodák